Tervezés, tárhely, domain, levelezés, cloud...

  Szolgáltatásunk a vállalati rendszerek teljes spektrumát lefedi. A weboldal tárolásától egészen az értékes, bizalmas dokumentumok biztonságos tárolásáig.

  Tervezés

  Amennyiben most alakítja ki informatikai rendszereit vagy nem elégedett a jelenlegi működéssel, megtervezzük és meg is építjük önnek a hálózatát. A kábelezéstől egészen a szerverekig.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

  Tárhely és Domain

  Minden ügyfelünk részére 1db ingyenes domain nevet és 1GB tárhelyet biztosítunk egy éves szerződéskötés esetén.

  Levelezés

  Több lehetőséget is kínálunk vállalati levelezés kialakítására. Legyen szó akár saját levelező szerver üzemeltetéséről vagy akár Exchange alapú levelezésről.
  Kérésére természetesen segítünk a döntésben is.

  Cloud

  Saját üzemeltetésű cloud megoldással rendelkezünk, hogy érzékeny adatait biztonságban tudja. Notebook-ot használ? Egy esetleges lopás esetén nem vesznek el az értékes fájljai. A megfelelő óvintézkedéseket betartva pedig illetéktelenek sem fognak hozzáférni dokumentumaihoz.
  Image

  Érdeklődik szolgáltatásink iránt?

  Keressen minket elérhetőségünk bármelyikén.
  Emailen: info@corenet.hu
  Telefonon: +36 30 219 4599
  Real time web analytics, Heat map tracking