Rendszergazdai szolgáltatás

  Ezt a szolgáltatást mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Miért? Mitől jobb mint egy saját rendszergazda? Egyrészt megfizethetőbb... Más részt egy szolgáltatás nem lesz beteg, nem megy nyaralni... Mivel nem egy informatikus látja el a rendszergazdai feladatokat hanem a Corenet.hu Kft, így ön nem marad informatikai segítség nélkül akkor sem, ha az egyik rendszergazdánk épp szabadságon van.

  Felügyelet

  Szolgáltatásunk segítségével Ön folyamatosan biztonságban tudhatja rendszereit. Az általunk felügyelt informatikai rendszereket folyamatosan monitorozzuk, így egy esetlegse hibát már az előtt felfedezhetünk és javíthatunk, mielőtt azt akár Ön észrevenné.

  Segítségnyújtás

  Gyors segítségre van szüksége? Csak hívjon minket. Az esetek nagy részében még helyszíni kiszállás sem szükséges a hiba elhárításához.
  Mivel cégünk saját felügyeleti VPN hálózattal rendelkezik, ügyfeleinket az első naptól ezen keresztül szolgáljuk ki. Ennek előnye a titkosítot adatforgalmon túl a folyamatos monitorozás, valamint gyors távelérés és segítségnyújtás lehetősége.
  Image

  Mennyibe kerül?

  Töredéke egy főállású rendszergazdának. Szolgáltatásunkat már akár havi 3.000 Ft -tól igénybeveheti.
  Minden esetben egyedi ajánlatot adunk egy ingyenes felmérést és megbeszélést követően.

  Hogyan rendelhetem meg?

  Keressen minket elérhetőségünk bármelyikén.
  Emailen: info@corenet.hu
  Telefonon: +36 30 219 4599
  Real time web analytics, Heat map tracking