Távoli munkaasztal

  Image

  Dolgozzunk otthonról!

  Talán elsőre lehetetlennek hangzik, vagy csak sok a megválaszolatlan kérdés. Mi segítünk kideríteni, az Ön cége vagy munkahelye "kompatibilis" -e az otthoni munka elvárásaival valamint feltételeivel.
  Biztosak vagyunk benne, hogy több olyan beosztást is találunk Önöknél, ahol az otthoni munka lehetősége valós.

  Kiknek ajánljuk? Egy meglévő vállalkozás költségeinek csökkentésére épp úgy kiváló lehetőség, mint dinamikusan fejlődő cégek számára. De a frissen induló vállalkozásoknak is jó lehetőség, hiszen jelentős irodabérleti költséget spórolhatnak vele, nem beszélve a juttatásként számolható otthoni munka lehetőségéről.

  De miért is jó ez?

  Férőhely
  Amennyiben lehetőség van egy-egy pozíció esetén otthonról dolgozni, úgy nincs szükség annyi asztalra, fix munkaállomásra mint amennyi alkalmazottja van cégének.
  Produktivitás
  Bár sokszor ez nem nyílvánvaló elsőre, mégis sok esetben egy otthonról dolgozó kolléga produktívabb lehet egy irodában munkát teljesítő társánál. 
  Nincs rendszeres közös, csoportos kávézás/tázás, beszélgetés ami 10 perctől akár fél órán át is eltarthat
  Aki otthonró dolgozik, többnyire az asztalánál issza meg a kávéját, munka közban...
  Elégedettség
  Nincs jobb egy elégedett munkatársnál. Az otthoni munka lehetősége vonzóbbá teheti cégét a leednő munkavállalók számára és jelentősen növelheti az elköteleződést a már meglévő munkatársak körében.

  Biztonságos?

  A megfelelő óvintézkedésekkel és infrasruktúrával igen.
  Rendelkezünk az ehhez szükséges tudással és tapasztalattal. A jelszavas védelmen túl lehetőség van akár chip kártyás azonosításra is.
  Jogosultsági szinteket használva biztosítható, hogy az egyes kollégák csak a számukra fontos fájlokhoz/dokumentumokhoz férjenek hozzá.
  A biztonságos hozzáférést egyaránt biztosítjuk az irodai és otthoni munkavégzés közben.

  Tartalomszűrés

  Ha szükséges, szűrjük a munkahelyi hálózatra való kapcsolódás idejére a megtekinthető weboldalakat, így távoltartva az esetlegesen ártalmas tartalmakat.

  Titkosítás
  Az adatforgalmat távoli munkavégzés esetén minden esetben titkosítjuk, így védve az érzékeny adatokat.
  Image

  Biztosan sokba kerül...

  Image
  Meglepően nem! 
  Az infrastruktúra nagy része rendelkezésre áll a szolgáltatói oldalon. Ez annyit jelent, hogy az irodai hálózat védelmét illetve kialakítását kell megvizsgálni. (pl.: milyen módon érhetők el a közös fájlok, milyen internet  kapcsolattal rendelkezik az iroda, milyen erőforrásokhoz kell távoli hozzáférést biztosítani)
  Ezen felül a távolról hálózathoz csatlakozó számítógépeket/klienseket kell megfelelően konfigurálni a távoli munkához, valamint létre kell hozni a felhasználóneveket és jelszavakat a távoli hozzáférés biztosításához.
  A fenti feladatok egy egyszeri kiadást jelentenek.
  A távoli felhasználók egy minimális havidíj ellenében lehet üzemeltetni. Ez a díj függ az igénybevett szolgáltatásoktól és a felhaszálók számától.
  (Egy egyszerű, tartalomszűrés nélküli, jelszavas hitelesítéssel működő hozzáférés 5 felhasználó számára nagyjából 5.000 Ft-ba kerül havonta.)
  Real time web analytics, Heat map tracking